WORKSHOPS


Naast de training in clubverband, op vaste dagen en uren, is het ook mogelijk om training op maat te krijgen.


TEAMBUILDING

Wat: trainen van Japanse zelfverdediging (fysiek) + soft-skills voor bedrijven (theorie) + demonstratie
Waarom: zinvolle en efficiënte training (op eigen tempo) + een kijkje in de Japanse bedrijfswereld
Wie: ganse team (management inbegrepen desgewenst)
Wanneer: datum in overleg
Waar: op uw locatie of in onze club
Duur: 3u (met pauzes)

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.


ZELFVERDEDIGING OP SCHOOL

Ju-Jutsu voor jongeren bevordert de lichamelijke en motorieke ontwikkeling. Jongeren moeten hun energie kwijt en doen dit best spelenderwijs. Ze leren valbreken, worden leniger en behendiger en leren samenwerken met andere jongeren en volwassenen. Ju-Jutsu heeft een opvoedkundige en sociale functie: discipline, assertiviteit, zelfbeheersing, respect, leiding aanvaarden en verantwoordelijkheid nemen zijn enkele begrippen die worden onderwezen. Alle technieken worden aangeleerd volgens hun eigen ritme en mogelijkheden door lesgevers die jaren ervaring hebben in deze materie.

Wij kunnen zowel lesgeven tijdens de lessen lichamelijke opvoeding als op sportdagen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.


CURSUSSEN

Wij richten regelmatig zelf cursussen in (zoals zelfverdediging voor vrouwen). Maar indien u met uw bedrijf of vereniging zelf een cursus wil inrichten in samenwerking met ons kan dit ook. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.


PRIVÉ-LES

Indien u liever niet in groep traint omwille van privé-redenen of beroepsdoeleinden is privé-les volgen misschien een ideale oplossing voor u! Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.