TAI-KAI


Oktober 2024 (Japan)
ARAKI SHIN RYU JU-JUTSU


Een Tai-Kai is een speciaal internationaal evenement waar leerlingen van over gans de wereld de kans krijgen om met andere leerlingen te trainen en onderricht te worden of demonstraties te bekijken rechtstreeks van Tanemura Soke, zijn Shihan of andere Black-Belt Instructors.

Het programma is meestal opgedeeld in Instructors training, Public training en lezingen door Tanemura Soke. Soms wordt er outdoor getraind of is er ook een spiritueel seminarie.

Deelnemers kunnen gewapende en ongewapende technieken leren komende uit al onze krijgskunst systemen en leden kunnen examens afleggen voor Tanemura Soke en zijn Staff. Het is een zeer speciale sfeer om met honderden mensen op hetzelfde moment te trainen ...

Nadien wordt er een certificaat van de Taikai uitgereikt en krijgt elke Dojo de kans om een groepsfoto samen met Tanemura Soke te maken.

In het verleden zijn er leraars van Tanemura Soke op Tai-Kai als very special guest verschenen (Sato Kinbei Sensei, Nagao Zenyu Sensei).

Sinds 2008 werden traditionele Ryu-Ha (scholen/stijlen, Shoden Kirigami en Shoden Menkyo niveau patronen) geintroduceerd op Tai-Kai.